STICHTING GABY OLTHUIS FONDS


De royalty’s van het boek ‘TUSSEN RUST EN RUIS’ zullen worden gedoneerd naar deze stichting.

Stichting Gaby Olthuis Fonds heeft ten doel het stimuleren van onderzoek naar de oorzaken en behandelmethoden van tinnitus. De stichting beoogt haar doel te bereiken door specifieke onderzoeksvragen te formuleren, het meest gerede onderzoeksinstituut te selecteren en fondsen voor onderzoek te werven. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Tinnitus is tot op heden niet te genezen. Wel kunnen mensen ermee leren leven door middel van bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie, of door het dragen van tinnitusmaskeerders.

www.tinnitusfonds.nl

STICHTING HELP COLOMBIA


Wij dragen Colombia, het land van herkomst van onze kinderen, ook persoonlijk een warm hart toe, net als Jeroen en Arenda van Loon. Zij adopteerden in 2005 hun zoon Alejandro.
Hun opgerichte Stichting Help Colombia  helpt onder andere het land met het oprichten van scholen en om de schoolkinderen te voorzien van rugzakjes, pennen en papier, etc.  Naast de inzet voor kinderen helpt SHC ook de ouderen, door bijv. bejaardentehuizen te voorzien van matrassen, pannen etc.
In mei 2017 hebben wij vanuit onze opbrengsten een donatie aan deze prachtige stichting mogen meegeven, net voordat zij weer naar Colombia vertrokken .

www.stichting-shc.nl

HOSPICE MARIANAHOF


Met ons label steunden wij Hospice Marianahof in Etten-Leur, wat tevens verbonden staat met het Hospice Tororo in Oeganda. Het team verpleegkundigen en vrijwilligers zorgt daar op hun authentieke wijze voor mensen in hun laatste levensfase. Op Eerste Kerstdag 2016 mochten we het kerstdiner verzorgen voor de cliënten, hun familie en het zorgteam.

https://www.avoord.nl/locaties/6-hospice-marianahof.html
http://www.vriendenhospicemarianahof.nl/

OMBIR FOUNDATION


In april 2016 mochten wij het jaarlijkse schoolgeld overmaken aan Ombir Foundation in Nepal. De 23-jarige Mick Bröcker heeft daar zijn missie van gemaakt om deze weeskinderen een kans op een betere toekomst te geven. Tevens bouwt hij daar een totaal nieuw weeshuis voor ze!

www.ombir.org